Aikakoneen Sani esitteli nuoren rakkaansa

Sanin rakas on kitaristi Samuli Erkkilä, 26. Pari esiintyy elokuun alkuun Tampereen Viikinsaaren Pikkuneiti porvoolainen -musiikkikomediassa, jossa pari laulaa, soittaa ja tanssii. ”Klik” tapahtui Samulin keikalla, jota Sani oli kuuntelemassa.

– Näin Samulin soitosta heti, että siinä on sielu mukana. Olemme tunteneet vuoden päivät, mutta duokeikkoja tehneet vasta puoli vuotta. Asumme erillämme toistaiseksi, Sani kertoo.sani

Hän erosi reilu vuosi sitten mm. Käenpesä-sarjasta tutusta näyttelijä Turkka Mastomäestä. Ex-parilla on liitosta yhteinen lapsi.

Sani sanoo viihtyvänsä Tampereella ja keikkailee 20 vuotta täyttäneen Aikakoneen kanssa, mutta tekee myös Aulanko -levynsä lauluilla soolokeikkaa.

– Suunnitteilla on yhteisiä keikkoja myös Samulin kanssa. Jatkan syksyllä Badding -musikaalissa ja Movetronin Päivi Lepistön kanssa on myös ysäribuumin myötä yhteiskeikkaa, Sani kertoo.

Sani ja Samuli viettävät yhteistä kesäteatterikesää Hannele Laurin ja Oskari Katajiston tähdittämässä, Mikko Rasilan ohjaamassa ja Tuula Niemisen kirjoittamassa musiikkinäytelmässä, joka kuvaa vain pisteen päähän Miss Universum -tittelistä jääneen Virpi Miettisen traagista elämää. Rakastavaiset saavat näytellä järvimaisemassa Viikinsaaressa, mihin katsojat vie Pyhäjärven Hopealinjan laiva.

JUHA VELI JOKINEN
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s