Aikakoneen uusi Hopeasiivet-single julkaistaan videon kanssa 11.9.

Aikakoneen hidastempoinen Hopeasiivet-single (san. Sani, säv. Maki ja Mats Törnfors) julkaistaa 11.9. Samana päivänä näkee päivävalon myös singleen tehty video.

Biisi on jo kuultavissa Ylen Levylautakunnassa (suunnillen kohdassa 43:30) ja lisäksi kuullaan Paavo Lötjösen, Hanna Pakarisen ja Juha-Pekka Sillanpään fiiliksiä biisistä.

Ohjelmassa biisiä luonnehdittiin mm. seuraavasti: 90-luvun retroilua, väsyttävä kehtolaulu, laulajan sävykäs ja herkän ihana ääni herätti halua halata tätä, perusiskelmää, jossa hyvä tuotanto ja laulajalla kaunis ääni, lisäksi taustalla kuultiin yllättävästi hassua miesääntä.


Lisäksi Liian vanha -sinkku niitti listamenestystä ollen Ylen Radio Suomen soitetuimpien listasijalla 2 viikolla 32. Viime viikolla (vko 35) single oli laskenut listan sijalle 19.

Mainokset

4 vastausta artikkeliin “Aikakoneen uusi Hopeasiivet-single julkaistaan videon kanssa 11.9.”

  1. Kun Hopeasiivet julkaistiin radioille, niin samassa Ylen radiokanavan (muistaakseni) uutisen yhteydessä oli maininta,että biisistä on tulossa video samalla viikolla sinkun kanssa. Vaikka odoteltiin, niin lopulta viralliselta taholta ei tullut varmistusta, onko videota koskaan tehty/saatu valmiiksi. Jos video onkin jossain muodossa olemassa, niin ei tosiaan ole julkaistu. Näköjään Youtubestakin tuo biisi on poistettu, oli siellä jonkin aikaa.

   Tykkää

   1. Toisaalta tyhmää, kun sanotaan, että tulee video, ja sitten ei tulekkaan :/ Kiva olisi nähdä, että minkälainen video tästä on tehty jos sitten on tehty ylipäätään..

    Tykkää

    1. Joo, no näihin vaihteleviin uutisiin on vuosien varrella jo vähän tottunut, vaikka harmittaahan ne silti. Olihan tuosta levyn julkaisupäivästäkin vissiin kolmea eri päivämäärää, puhumattakaan siitä, kuinka monta vuotta huhuttiin, että levy on jo valmis ja julkaistaan kohta. Tietysti paljon riippuu myös levy-yhtiön julkaisupolitiikasta ja varmaan rahasta myös. Tietysti toivotaan, että jos video on oikeasti tehty, se joskus vielä nähtäisiin. Ellei sitten kyseessä ole ollut vain Ylen toimittajan virhe/väärinymmärrys. Toisaalta onhan näitä ollut aiemminkin, esim. Hear me now -albumista piti aikoinaan tulla uusintapainos. Jollen aivan väärin muista, olisi tämäkin uutinen ollut jossain painetussa haastattelussa mainittuna.

     Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s