Sani rakastui 17 vuotta nuorempaan (haastattelu MeNaiset-lehdessä)

Sanista oli haastattelu MeNaiset-lehden numerossa 38/15.

Aikakone-Sani

Ohessa pätkä haastattelusta:

Laulaja Sanin ja kitaristi Samuli Erkkilän työsuhde kasvoi rakkaudeksi. Pariskunnan ikäero on häkellyttänyt vain ulkopuolisia. – Kukaan ei lotkauta korvaansa, jos mies seurustelee nuoremman naisen kanssa, Sani sanoo.

Laulaja Saija ”Sani” Aartelan, 44, keittiöstä kantautuu kitaran vaimea tilulilu. Sanin uusi rakas, kitaristi Samuli Erkkilä, 27, treenaa siellä sointukuvioita illan esitystä varten. Puolisen vuotta seurustellut pari ei asu yhdessä, mutta Samulin kitaroita on kulkeutunut tänne Sanin tykö jo muutama.

Samuli tunnetaan Tampereen bändi- ja teatteripiireissä lahjakkaana muusikkona. Miestä suositeltiin, kun Sani etsi kitaristia soolokeikoilleen puolitoista vuotta sitten.

– Näköjään koskaan ei voi tietää, mitä elämässä tapahtuu, Sani sanoo nyt, kun työtuttavuus on kasvanut parisuhteeksi.

– Teimme yhdessä pitkiä keikkamatkoja. Ensin huomasimme ajattelevamme samoin musiikista, sitten muustakin elämästä. Lähdimme yhteiselle työmatkalle, mutta nyt tässä sitten ollaan vähän enemmänkin.

Hidas eteneminen suhteessa on ollut Sanille tärkeää siksikin, että ensimmäistä kertaa elämässään hän on siirtymässä uuteen parisuhteeseen äitinä.

Viisivuotias tytär tulee kaikessa ykkösenä, ja Sani on halunnut varmistaa, että myös uusi kumppani hyväksyy sen.

– En usko, että minkäänlaisessa uusperhekuviossa voisi vain pasauttaa hynttyitä yhteen. Tuntuu hienolta, miten hyvin Samuli on kuunnellut ja ymmärtänyt minua tässä asiassa.

Yhteisellä taajuudella

Sani väittää, ettei mieti ikää tai ikääntymistä. Ei, vaikka Aikakoneen tuoreessa biisissä pohditaan ”olenko mä liian vanha tähän touhuun”, eikä silloinkaan, kun vierelle löytyi 17 vuotta nuorempi Samuli.

– Ehkä ikä ei ole korostunut siksikään, että minulla on aina ollut kaikenikäisiä ystäviä. Ennemmin kyse on siitä, millaisia elämänarvoja edustaa.

Sani huomauttaa, että juuri siitä hänen nykyisessä parisuhteessaankin on kyse: keskinäisistä kemioista.

– Miksi pyristellä vastaan, jos joku tuntuu hyvältä?

Sanin korviin ei ole kantautunut kommentteja uuden suhteensa ikäerosta.

– Tiedän kyllä, että suhteemme herättää huomiota. Kukaan ei lotkauta korvaansa, jos vanhempi mies seurustelee nuoremman naisen kanssa. Mutta ans kattoo, kun nainen onkin suhteessa se kokeneempi!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s