2.0-albumin arvosteluita + haastattelu Jyväskylän radiossa

Toistaiseksi aika hiljaista on ollut albumin arvostelujen suhteen. Ylläpito on bongannut toistaiseksi vain nämä muutamat.

Savon Sanomat: Aikakone 2.0
Mielikuvituksen melodiat -blogi: Aikakone 2.0

Ja Twitterissä:

twitter

Tässä vielä radio Jyväskylän Alexin lyhyt haastattelu.

Mainokset

6 vastausta artikkeliin “2.0-albumin arvosteluita + haastattelu Jyväskylän radiossa”

 1. Arvostelu löytyy myös Suomiviihde-lehden uudesta numerosta. Ja Lumotar on lisätty Radio Suomen soittolistalle, pieni esittelytekstikin on kanavan levyuutuuksien sivulla. Levy on mielestäni hyvä kokonaisuus, monta hienoa biisiä, vaikka toki myös jokunen huonompikin löytyy. Mutta levy on mielestäni niin hyvä kokonaisuus, että olisi suonut, että levy ois löytäny enemmänkin ostajia. Olen vähän katellut tuota Suomen virallista listaa, siellä kyllä listataan ihan top 50. ja itse en ole levyä bongannut. Levy on mielestäni niin hyvä, että olisi tosiaan suonut, että se listallekin olisi noussut, vaikka sitten häntäpäähän. Aivan varma en ole olisiko levy jollain viikolla listalla käynyt. Harmittaa kun suuri yleisö ei bändiä tunnu löytävän. Mutta mikä tärkeää, fanit toki ovat levyn löytäneet. Sanoisin kyllä, että bändin olisi kannattanut yrittää promota näinkin hyvää levyä vähän enemmänkin. Promoa oli ihan hyvin, mutta varmaan sitä ois pitänyt olla vielä suuremmassa mittakaavassa että yleisö olisi levyn paremmin löytänyt.
  Mitkä ovat ylläpidon suosikit uudelta levyltä? Itse tykkään esim. biiseistä Paljain jaloin, Arabia js Galleria. Mutta osaako ylläpito vastata lauletaanko siinä tosiaan ”tänään mä näytän sulle sen, tanssigallerian mun”? Mielestäni ehkä hieman erikoinen ilmaisu, mutta mikä ettei, ihan mielenkiintoinen ilmaisu toki myös, jos siinä niin lauletaan 🙂

  Tykkää

  1. No hyvä, että jotain näkyvyyttä muuallakin kuitenkin on ollut, vaikka hiljaista edelleen onkin. Olen samaa mieltä, että toivottavasti tosiaan jaksaisivat vielä panostaa enemmän medianäkyvyyteen. Monethan ovat luulleet yhtyeen lopettaneen, koska heitä ei ole muuten näkynyt kuin keikoilla. Varsinkin nyt, kun levyjä myydään vähemmän, olisi varmasti ihan hyvä useamminkin piipahdella telkkarissa tai lehtien puolella tai ehkä olla aktiivisempi somessa. Itsekään en ole tosiaan tuolta viralliselta listalta levyä bongannut. Harmi homma, jos myynti jää niin pieneksi, ettei pääsisi edes listan häntäpäähän. Toivottavasti ei nyt käy niin, että kun levy on julkaistu, niin jatkettaisiin vain keikkailua kuten aiemminkin, koska kyllä mielellään näkisi heitä telkkarissa ja lehdissä vähän useammin. 🙂 Täytyy jäädä seuraamaan.

   Kyllä omat korvat myös kuulevat tuon Gallerian kohdan juuri noin. Harmi, ettei levyllä ollut biisien sanoja. Mielenkiintoinen ilmaisu tosiaan. 🙂

   Hyviä biisejä toki kaikki, mutta tämän hetken suosikkeja ovat Pidä mulle paikkaa, Paljain jaloin ja Mama mama.

   Tykkää

 2. Täytyy vielä kommentoida, että ehkä yleisö keikoille ihan hyvin löytääkin, mutta saisivat siis löytää myös tämän levyn.

  Tykkää

  1. Totta! Toivotaan parasta. Nyt kun settilistassa on tullut jo uutta materiaalia (Mama mama, J Lo, Liian vanha ja Nirvana, joka tosin albumilla ei ole), niin toivottavasti se innostaisi ihmisiä etsimään levyn käsiinsä.

   Tykkää

 3. Oletko jo kuullut, että näitä biisejä on tullut keikalla? Millä keikalla mahdollisesti olit, vai oletko kuullut joltain muulta, että nää biisit on tullut? Vai oletko mahdollisesti muuten se fani, josta Sani mainitsi josssain haastattelussa, joka kiertää kai lähes kaikilla keikoilla? Sehän osoittaa jo uskollisuutta bändiä kohtaan No, hyvä bändihän se onkin :)Bändillä varmasti on faneja ihan jossain määrin, mutta hekin voisi olla somessa, esim. facebook-sivuilla hieman aktiivisempia. Näkyyköhän bändi muuallakin somessa? Joskun olin näkevinäni että jollekin Instagram-tilillekin bändin kuulumisia oli pistetty.

  Tykkää

  1. En ole kyseinen joka keikkaa kiertävä fani (eikä hän kuulu ylläpitoon), mutta tunnen kyllä henkilön. JOnkun verran keikoilla käyn, miten muut aikataulut antavat myöten. Ja tosiaan yllämainitsemani biisit olen itse ollut keikalla todistamassa. Kaikki eivät tulleet samalla keikalla, J Lo tuli vain Turussa 23.10., Liian vanha ja Mama mama muistaakseni sekä Turussa että Helsingin museokeikalla. Mama mamahan on ollut ohjelmistossa jo muutaman vuoden, myös Veran kanssa sitä esittivät. Nirvana tuli myös muistaakseni Turussa ja museossa.

   Bändillä on Twitter-tili, mutta sitä ei ole päivitetty vuoden 2010 jälkeen. Instagramissa heillä ei tietääkseni omaa, virallista tiliä ole. Eivät ainakaan ole mainostaneet sitä missään. Fanit noin yleisesti ovat aika hiljaisia somen puolella, vaikka etenkin Instaan paljon keikkakuvia lataillaankin. Voihan se olla, että kun Aikakoneen hittivuosista on kuitenkin ehtinyt kulua jo aika kauan, niin porukka ei sitten syystä tai toisesta jaksa aktivoitua enää ns. fanikeskusteluihin, joita aiempien sivujeni foorumilla ahkerammin käytiin.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s