Aikakone vuonna 1996

Aikakone Toiseen maailmaan -tunnelmissa 20 vuotta sitten.

xx.1996

 

Mainokset

4 vastausta artikkeliin “Aikakone vuonna 1996”

 1. Hyvää uutta vuotta 2016, toivotaan, että on hyvä vuosi bändillekin, kuultaisiinko tänä vuonna sitä englanninkielistä materiaaliakin. Mutta oishan se toivottavaa, että bändin suosio ois vielä samaa luokkaa kuin v.- 96. Ei se valitettavasti ole. Erittäin hienoa, että joka tapauksessa edelleen keikkailevat ja tuli uusi levy. Kyllä he varmasti edelleen tuo yleisölle hienoja fiiliksiä.

  Tykkää

  1. Samoin, hyvää uutta vuotta! Saa tosiaan nähdä, missä muodossa uusi levy tulee: pelkästään digitaalisena vai kenties fyysisenäkin kopiona. Keikkailu varmasti jatkuu, sillä muistelen jostain haastattelusta lukeneeni, että keikoilla edelleen käy niin paljon porukkaa, että se on kannattavaa, vaikka levyt eivät enää samalla lailla myykään kuin aiemmin. Olisin toivonut tämän 2.0 -levyn suhteen vähän enemmän promoamista, ellei nyt sitten vielä tämän vuoden puolella jotain tule, mutta harmittavan vähäiseksi se julkaisun ympärillä ainakin omasta mielestäni jäi.

   Tykkää

   1. Joo, ehdottomasti olen samaa mieltä, että promoaminen jäi liian vähäiseksi. Sanoisin levyn olevan jopa erittäin hyvä, vaikka huonojakin biisejä mukana on. Mutta kokonaisuus on varsin hyvä. Niinpä tuntuu turhauttavalta että yleisö ei ole sitä paremmin löytänyt. Jollain tapaa hassua sekin, että bändi teki kyllä hyvän levyn, mutta promosi sitä sitten niinkin vähän. Kaikki on kuitenkin suhteellista, toki sitä promoa olikin, mutta tv – esiintymisiä ois voinut olla enemmän, ja samoin kyllä lehtihaastattelujakin. Jotenkin tuntuu että suuremmalla promoomisella niitä potentiaalisia ostajia ois ollut enemmän. Toki voihan olla niinkin, että tämmönen nykyään pienemmän yleisön bändi ei kaikkialle enää pääsekään promoomaan. Oikein hyvää jatkoa toivon joka tapauksessa bändille tästäkin eteenpäin. Bändihän saattas menestyy vaikka Uuden musiikin kilpailussakin oikealla biisillä. Tämän vuoden kilpailijat taidetaan julkaista pian, jos ei tänä vuonna, niin ehkä joskus myöhemmin.

    Tykkää

    1. Voi hyvin olla, että juuri siksi, että ovat nykyisin pienemmän porukan bändi, niin eivät niin paljon tee promoa kuin joku isompi. Voihan olla, että jos englanninkielisen materiaalin promoamiseen sitten panostetaankin enemmän, jos tarjoavat sitä ulkomaillekin. En tiedä, mikä on nykyisin suuremman yleisön mielestä Uuden musiikin kilpailun painoarvo, mutta tuttavapiirissäni kyseistä kilpailua ei pidetä kovin merkittävänä, koska se siinä esitettävä musiikki on usein kovin yksipuolista eikä siitä taida kovinkaan usein muu kuin voittaja hyötyä. Voin olla väärässäkin, sillä itse en seuraa kyseistä kilpailua. Mutta eihän sitä tiedä, mitä bändi keksii: osallistuivathan he muutama vuosi sitten Syksyn säveleenkin. Peukut pystyssä ja menestystä toivoen. 😀

     Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s