Maki

maki-kolehmainen-2016

Nimi: Marko ”Maki” Kolehmainen
Nimipäivä: 25.4.
Syntymäaika: 18.5.1966
Syntymäpaikka: Helsinki
Silmien väri: vihreät
Pituus: n. 172
Sisarukset: veli
Horoskooppi: Härkä
Kielitaito: suomi, englanti

Makilla on oma tuotantoyhtiö Marko Kolehmainen Productions / Helsinki Records (HERE)


 

Elämä ennen Aikakonetta Makin omin sanoin
”Mä olen tehnyt kaikenlaista hommaa vesisängyn myynnistä kaupan hinnoittelijaan ennen bändiä. Välillä olin Sokoksella myymässä urheilukenkiä. Kävin siinä sivussa soittamassa yhden rautalankabändin kanssa keikoilla ja olenkin soittanut enemmän tai vähemmän ammattikseni vuodesta -89. Meillä oli myös jossain vaiheessa Suomirokkibändi ja me treenattiin tosi paljon sen kanssa.
Lopulta päädyttiin siihen, että me kierreltiin Suomea keikoilla ihan älyttömästi. Sitä kesti yhteensä pari vuotta ja vuonna -90 me sitten alettiin sen kosketinsoittajan kanssa tekemään biisejä. Opettelen salaa oli ihan ekoja biisejä.
Edellisen levyn tuottaja, Kristian Maukonen, tavattiin sitten ja meillä oli sellainen bändi kuin Men Of Luxury, joka teki englanniksi. Se oli kova bändi. Musta tuntuu, että me oltiin vähän liikaa aikaamme edellä, kun tehtiin siinä vaiheessa englanniksi syntsapoppia. Se sitten hajosi ja Käkkärä (Maukonen) rupesi tekemään Taikapeiliä ja Mettälän Mika rupesi tekemään Kääntöpiiriä.”

 

Maki menestyksen tuomista muutoksista vuonna 1996
”Kyllä menestys tuntuu itsetunnossa, ihminen minäkin olen (naurua). Kaikki muuttuu, mutta sama hölmö mä olen kuten ennenkin. Toivottavasti menestys ei ole mennyt päähän.
Varmuutta on tullut lisää, nyt mä uskallan sanoa oman mielipiteeni. Aikaisemmin en uskaltanut. Nyt mä tiedän, mitä mä haluan, tai ainakin luulen tietäväni. Unelma on toteutunut. Jokaisen muusikon unelmahan on saada tehdä levy ja menestyä. Hianoo. Upeeta. Mahtavaa.”

Maki muista bändin jäsenistä (1996)
Tytöt ovat kauhean upeita naisia, se näin aluksi pitää sanoa.
Vera on herkkä luonne, sellainen tunneihminen. Se johtuu varmaan hänen taustastaan ja siitä, että hän on oikeasti älykäs nainen. Vera ajattelee asioita syvällisesti.
Sani on erittäin impulsiivinen ihminen ja sellainen nainen, että kun hän tulee juhliin, niin kaikki kyllä huomaa, että hän on paikalla. Räjähtävä luonne, melkein kuin italialaiset naiset. Sani on bändin tähti, joka on pelkästään positiivinen asia. Jokainen bändihän tarvitsee tähden. Hänellä on äärettömän positiivinen elämänasenne ja pitkä pinna.
Alex on hieno mies, joka on balanssissa itsensä kanssa. Hän kestää arvostelua ja ottaa ne oikeinpäin. Alexilla on hyvä itsetunto. Jos Alex on bändin vitsiniekka, niin Sani on nauraja.


 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Aikakoneen fanisivut – jo vuodesta 2002

%d bloggers like this: