Sani

Sani

Nimi: Saija  Aartela
Nimipäivä: 4.10.
Syntymäaika: 8.6.1971
Syntymäpaikka: Hämeenlinna
Koulutus: tekstiiliartesaani
Silmien väri: vihreät
Pituus: 167cm
Sisarukset: veli
Horoskooppi: kaksonen
Kielitaito: suomi, ruotsi, saksa, englanti

Sanin sanoittamia biisejä Aikakoneen riveissä:
Odota, Tuhat yötä, Opettelen salaa, Jos tahdot, Ihan hiljaa, Perhosten yö, Valokuva, Neiti Groove, Linnunradalla, Vuoristorata, Historiaan.

Ennen Aikakonetta Sani on opiskellut tekstiiliartesaaniksi kotikaupungissaan Hämeenlinnassa (Wetterhoffin käsi- ja taideammattikorkeakoulussa).

Ennen Aikakonetta 90-luvun alussa Sani lauloi Naked Flame-nimisessä yhtyeessä, jonka kappaleiden sävellyspuolesta vastasi Sami Salminen.
– Wikipedian mukaan Naked Flame on esiintynyt Ämyrockissa 10.6.1990 ja 19.6. 1993.
– Yhtyeen kokoonpano: Saija Aartela (laulu), Sami Salminen (kitara), Pekka Halonen (akustinen kitara), Anna Szabó (koskettimet, taustalaulu), Imre Szabó (basso), Pekka Helanen (rummut)(lähde)


Elämä ennen Aikakonetta Sanin omin sanoin
”Ihan pienestä asti olen laulanut ja vanhemmat jossain vaiheessa huomasivat, että jonnekin tyttö on laitettava. Pääsin pääsykokeiden jälkeen Hämeenlinnassa musiikkiluokalle kouluun. Sitä jatkui yläasteen loppuun asti ja lukion aikana sitten opettelin pianonsoittoa ja klassista laulua.
Kummastakin suoritin erinäisiä tutkintoja, jonka jälkeen menin Oriveden musiikkilinjalle vuodeksi. Sitten tie vei Oulunkylän pop-jazz-opistoon ja Oopperajuhlakuorossakin olen laulanut. Tutkailin tuolloin hieman fiiliksiä.”

Sani menestyksen tuomista muutoksista vuonna 1996
”Kaikki normaalit toimet on samanlaisia kuten ennenkin, ne ei ole miksikään muuttunut. Työtahti on kuitenkin silloin tiivistä, kun työtä tehdään. Siihen ei oikein muuta mahdu, kun tien päällä ollaan. Se on 24 tuntia Aikakonetta ja silloin omistaudutaan bändille. Nykyisin mä tykkään olla vapaa-aikana kotioloissa ja viettää aikaa koiran kanssa.

Sani luonteestaan (1996)
Aika suulas, välillä ehkä liiankin. Sopeudun helposti tilanteisiin, eli olen muuntautumiskykyinen ja myös spontaani. Joskus ehkä vähän liian laiska, mutta kun on inspis päällä, niin sitten mennään.

Sani muista bändin jäsenistä (1996)
Vera on harkitsevainen ja hyvin realistinen. Tunnustaa tosiasiat, on johdonmukainen asioissa ja tekemisisään.
Alex on puolestaan hyvin uskollinen työlleen ja muutenkin iloinen tyyppi. Hän pitää muut iloisella mielellä. Jos fiilikset on kireät, niin Alex heittää silloin läppää ja yleensä homma raukeaa. Alexin suusta en ole pahaa sanaa kuullut.
Makilla on pomon rooli bändin sävellyksissä ja kaikessa musiikillisessa tekemisessä. Melko äkkipikainen päätöksissään ja temperamenttinen. Bändin iso mies.

 


 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Aikakoneen fanisivut – jo vuodesta 2002

%d bloggers like this: